9

PRINGLES, PASTA & MORE! | What I Eat In A Day | Anorexia Recovery #31r [Muziek] ik ben gieten [Muziek] nou dit was video doe een entiteit die komen hoe vaak doe ho [Muziek] [Muziek] hallo [Muziek] tijdens [Muziek] en ik niet schiedam is jood ja hoor [Muziek] komaan role of the joker ik ben dit avond maar met door ik eet hoezo haven al de [Muziek] een paar [Muziek] waardeloos [Muziek] doen [Muziek] r [Muziek] j ik ben je toe en vonden nou god bless you do not go go go nee hoewel door gewoon een he hiervoor [Muziek] [Muziek] tijdens [Muziek] en ik hoor nou schiedam is jouw show [Muziek] met maud met de kwestie naar het artikel alle tussen rijn en michael e oh er is ma terug zodat maar driver de spanning over ze moroso unlock your bike and if you like my entire day care at ripe and tomorrow als we heb blythe of photoshop to gather met mijn vader en zuster week les next tool ik is mijn mijn spy-ray en hoe lang de twingo die persoon tank special zo een fotoshoot in het kleine service en maak hier in dus order het is een like pictures at mediq les maar hier in de zo herstellen met het eind ver onder pictures en wat heb je nodig dus and rational voedsel ons kunnen we er wat apparaat nfc screw you en dus kunnen we de war want ik was you know i am very good guys my body and used to wear like what you close oversized hoodies sweaters dus een ding dat to back van eerlijke saai telefoon en wat ze nodig hadden was doing to myself and i'm on anyone journalist husky hij die kwam zo beste reason why use to hide my wedding twee handjes kunnen weer met evernote en het is hem in een van uw highlight of at least de oude dus marino something like adres of champing zijn bit tired and a wholly or sweaters dus jij hebt een nou hij heeft mijn publieke china met een fotoshoot zo en dat kun je nooit vingers met inhoud betreft manier nog meer zo meteen moet je to pick one xl of fluor koud en ik hier in dus order is like mijn ik je nooit zeggen jullie genoeg ver om foto's of whatever dus nou dat is not sure the treasury dingen zijn is een lawyer and it will keep telling you live we hebben pas wil zo en je dan look van de asperges oké nu net als oh dus keep that in mind oké ze zijn smartelijk naar het eigenlijk je vertrekken en sos dan pakketten die kant jullie zelf [Muziek] hey [Muziek] en elektronen [Muziek] ambitieus zo [Muziek] nee compaen oh yo he ik ben dus weet van de twee kom mee ik wil wat door haven al de [Muziek] [Muziek] waar de wil van [Muziek] mijn broer [Muziek] nee ik ben je toe een avond was door entiteiten komen hoe we doen [Muziek] de [Muziek] hallo leuk [Muziek] oh en elektronen [Muziek] dovizioso [Muziek] voetbal core duo ik ben niks oké kom mee hoezo ik wil wat nee joh

Glenn Chapman

9 Comments

  1. Wow you are so inspiring. Since I am struggling with some type of disorder eating what you do is a tone helpful

  2. Hi, new sub here, can I ask what country you are from? Your ingredients are in Dutch I think but you post in English, just curious to see where you come from, ♥️😊

  3. Je bent echt goed bezig! Wat knap van je! Ik heb echt mega veel respect voor je💪🏼💓 Ga zo door!!

  4. you are so gorgeous Marcella! thank you for sharing your journey. you just saved me from relapse… I'll stay strong!

  5. You are doing super good!! Keep doing awesome, I’m proud.. we are warriors ⭐️⭐️🔥😼

  6. Love this video. I need to challenge my self and use oil too 🍳

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *